Magazin > Lepota & telo
35 ogledov

Kate v enem letu potrojila plačo

Kate Moss FameFlynet
Čeprav bo čez pet mesecev dopolnila 40 let, je Kate Moss še vedno vroča roba med manekenkami. V enem letu je svoj zaslužek namreč kar potrojila.

Kate Moss je lani zaslužila 13,5 milijona evrov, kar je trikrat več, kot je v denarnico pobasala leto prej. Za to se lahko zahvali svojima uspešnima podjetjema, sodelovanju pri luksuznih kampanjah in nastopu na zaključni proslavi na lanskoletnih olimpijskih igrah v Londonu. Mossova je bila v preteklem letu med drugim obraz znamke Rimmel, predstavljala je modno hišo Salvatore Ferragamo, blagovni znamki Mango in Rag & Bone, sodelovala pa je tudi pri kampanji Dior Addict.

In če bo šlo tako naprej, bo njen zaslužek za letos še večji. V začetku leta je namreč izdala svojo knjigo, povezala se je z znamko Carphone Warehouse in na trg poslala modne dodatke za mobilnike, sodelovala pa je že pri kampanjah za znamke Stuart Weitzman, Versace, Givenchy, Matchless in St Tropez.

Kot kaže, 39-letni manekenki škandal iz leta 2005, ko so jo fotografi ujeli med snifanjem kokaina, ni prišel do živega. Zvezdnico so kmalu zatem odpustili pri H&M in Chanelu, a kot kaže, je bila to le manjša ovira v njeni karieri. Kmalu zatem se je pobrala in začela nizati uspehe, ki ji prinašajo vedno več denarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.