Magazin > Lepota & telo
13 ogledov

Znani supermodel udriha po zvezdnicah

Coca Rocha FameFlynet
Supermanekenka Coca Rocha kritizira zvezdnice, ki so razglašene za ikone sloga, čeprav nosijo izposojene obleke in jih ves čas oblačijo stilisti.

Coca Rocha pravi, da si večina zvezdnic, ki se znajdejo na seznamu najbolje oblečenih, tega naziva sploh ne zasluži, saj za svoj slog ne skrbijo same. Izposoja oblek visoke mode in stalna pomoč stilistov sta po njenem mnenju najlažji način, kako priti na lestvico najbolje oblečenih. Štiriindvajsetletna manekenka je ob tem še dodala, da je zanjo največja modna ikona Elizabeth Taylor. "Bila najbolj glamurozna ženska še v časih, ko stilisti sploh niso obstajali. Zdaj pa si 20-letna zvezdnica izposodi visoko modo in postane ikona," je za revijo Marie Claire povedala Coco.

A čeprav je Kanadčanka stroga do nekaterih zvezdnic, je razkrila, da od vseh najbolj obožuje Zooey Deschanel. "Nora sem nanjo in na njeno serijo Novo dekle," je povedala in dodala, da ji je najbolj všeč njen slog oblačenja, njene prisrčne in igrive oprave.

Coco je ob tem za omenjeno revijo še izdala, kaj je tisto, kar dopolni njen videz. Prisega na rdečo šminko znamke Yves Saint Laurent Rouge Volupté, a pravi, da je treba biti z njo zelo previden. "Ta dramatična šminka se razmaže kot maslo, zato jo treba nanašati pazljivo, sicer si videti kot norec."

Komentarjev 1
  • Vesna Gomboc 09:19 11.julij 2013.

    Coco, ne Coca! Coco pravi ... Coco ni prišla itd. Dajte no ...