Magazin > Lepota & telo
28 ogledov

Victorijin angelček ujezil delodajalce

Behati Prinsloo Reuters
Čeprav bi morale manekenke, ki so znane tudi kot Victorijini angelčki, na vsakem koraku reklamirati priljubljeno znamko, pa se Behati Prinsloo to ne zdi tako pomembno.

Manekenka Behati Prinsloo, ki se je pred kratkim zaročila z glasbenikom Adamom Levinom, je marsikoga presenetila z izjavo, da ne nosi rada modrčkov ter da spodbuja tudi druge ženske, naj se zgledujejo po njej. Ker je to prišlo iz ust Victorijinega angelčka, ki navadno ne nosi nič drugega kot modrčke, je precej ujezila vodilne pri Victoria's Secret.

Sicer pa je 24-letna lepotička priznala tudi, da se čez dan ne izogiba samo nedrčkom, temveč tudi elegantnim oblačilom, saj se jih nasiti na delu. "Moj osebni slog je bolj fantovski, a vseeno rada nosim lahkotne poletne oblekice. A morda bolj hipijevske," je razložila.

Behati je po zaroki s slavnim pevcem skupine Maroon 5 veliko bolj na očeh javnosti, zato njene izjave pridejo še toliko bolj do izraza.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.