Magazin > Lepota & telo
41 ogledov

Kako do seksi ritke Victorijinega angelčka

Miranda Kerr FameFlynet
Avstralska manekenka Miranda Kerr je razkrila, da se lahko za zaobljeno ritko zahvali rednim vajam za zadnjico. Te še posebej intenzivno izvaja pred vsako modno revijo Victoria's Secret.

Miranda svojo seksi postavo ohranja z rednimi vajami za zadnjico, saj je videz ritke zelo pomemben pri njenem delu, ki v glavnem zajema predstavljanje novih kolekcij spodnjega perila. "Zelo veliko časa preživimo v spodnjem perilu, zato je zame postalo že samoumevno, da veliko in dobro skrbim za obliko zadnjice," je za britanski časnik Evening Standard povedala Miranda.

Manekenka pravi, da se s trenerjem lotita prav vsake vaje, ki obremenjuje zadnjične mišice. "Delam veliko počepov, izpadnih korakov, dvigujem noge, ... včasih si za dodatno obremenitev okoli gležnjev dam še uteži." Devetindvajsetletna lepotička, ki se je na modno brv vrnila le tri mesece po rojstvu sina Flynna, v telovadbo rada vključuje tudi sinčka. "Kadar delam počepe, ga primem v roke in ga uporabim kot utež. To mu je všeč, pri tem se zelo zabava." Sicer pa Miranda obožuje tudi jogo, ki je ni opustila niti med nosečnostjo.

Kar se tiče prehrane pa prisega na dieto s pomočjo krvnih skupin in se izogiba uživanju mesa. "Pijem tudi veliko filtrirane vode, jem samo sveže sadje in visoko bazično hrano," je razložila seksi Avstralka in dodala, da je zvesta zdravi prehrani.

Preberite si še, kako za svojo postavo skrbijo ostali Victorijini angelčki, ter kakšne so njihove lepotne skrivnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.