Magazin > Lepota & telo
17 ogledov

Drew priznala nosečniške grehe

Drew Barrymore Fame Flaynet
Drew Barrymore je priznala, da se je med nosečnostjo prehranjevala zelo nezdravo. Na zvezdniškem jedilniku sta se najpogosteje znašla hamburger s sirom in sladoled.

37-letna sveže pečena mamica je v intervjuju za revijo People priznala, da se med nosečnostjo ni ozirala na zdravo prehrano. Zelenjava ji ni dišala, največkrat pa je posegla po hamburgerjih s sirom in smetanovim sladoledom z mentolom.

Nezdrava prehrana je seveda pri zvezdnici pustila posledice v obliki odvečnih kilogramov, saj se je med nosečnostjo zredila za več kot 18 kilogramov: "Zdi se mi, da sem se zadnji teden zredila še za pet kilogramov, saj sem jedla res vse, kar sem si zaželela. Brez slabe vesti sem si naročila še dva hamburgerja s sirom," priznava Drew. Dodaja, da so bili prvi trije meseci nosečnosti naporni, da je takrat zaradi slabosti in bruhanja jedla zelo malo in zdravo, ko pa so se slabosti končale, je postala s hrano obsedena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.