Magazin > Lepota & telo
9 ogledov

Victoria's Secret užalili Indijance

Karlie Kloss Victoria's Secret Reuters
Pred enim tednom se je odvila še ena seksi modna revija znamke Victoria's Secret, ki pa ni minila brez škandala.

Vojska lepih in zapeljivih manekenk je pretekli teden zavzela brv na tradicionalni modni reviji Victoria's Secret, o kateri se govori še danes. Mnoge je namreč razburila oprava angelčka Karlie Kloss, saj je manekenka na glavi nosila veliko indijansko perjanico ter nakit in barve, ki simbolizirajo indijansko skupnost.

Karliejina seksi oprava je razburila mnoge pripadnike ameriških staroselcev, zato so od Victoria's Secret zahtevali opravičilo. Predstavniki znamke so jih upoštevali in ob tem povedali: "Žal nam je, da je indijanska perjanica, ki smo jo uporabili v šovu, užalila nekatere pripadnike ameriških staroselcev. Iskreno se opravičujemo, saj nismo imeli nikakršnega namena užaliti kogarkoli. Iz spoštovanja do njih te oprave ne bomo uporabili v nobeni reklami in nobenem oglasu," so sporočili. Klossova se strinja z njihovo odločitvijo, kar je povedala tudi na Twitterju. "Globoko mi je žal, če je bila moja oprava žaljiva. Spoštujem odločitev Victoria's Secret, da perjanico odstranijo iz celotne kampanje."

Sicer pa je ameriške staroselce pretekli teden užalila tudi Gwen Stefani, ker v novem videospotu Looking Hot v razgaljenih indijanskih oblačilih poželjivo pleše pred kavboji.

Komentarjev 1
  • baltazarka 21:52 15.november 2012.

    tole je šlo čez mejo,sram jih naj bo