Magazin > Lepota & telo
34 ogledov

Spoznajte novega Victorijinega angelčka

Toni Garrn
1/4
Shutterstock
Četici manekenk, ki s svojimi čari predstavljajo blagovno znamko Victoria’s Secret, se je pridružila nova lepotica. Novi angelček prihaja iz Nemčije in sliši na ime Toni Garrn.

Tiskovni predstavniki priljubljene znamke spodnjega perila Victoria's Secret so včeraj na Twitterju potrdili, da so dobili novega angelčka. Delovno mesto, ki si ga želi skoraj vsaka manekenka, je pripadlo 19-letni Toni Garrn iz Nemčije.

Toni se je z manekenstvom začela ukvarjati že pri 14 letih, ko so jo odkrili na nekem uličnem festivalu v domačem kraju. Njeno prvo veliko delo je bilo sodelovanje s Calvinom Kleinom, ko je leta 2007 hodila na njegovi modni reviji in jo tudi slavnostno zaprla. Vse odtlej je šla njena pot le še navzgor; sodelovala je z Jill Stuart in Prado ter se pojavljala na straneh največjih modnih revij.

Na modno brv znamke Victoria's Secret je prvič stopila novembra lani, kjer ji je pripadla tudi čast nošenja krilc. Modni poznavalci zdaj trdijo, da je bila novembrska revija nekakšna avdicija za Toni, ki jo je očitno dobro prestala. Vam je všeč novi angelček?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.