Magazin > Lepota & telo
34 ogledov

Dior jo je odslovil zaradi prsi

Jourdan Dunn FameFlynet
Manekenka Jourdan Dunn je razkrila, da so jo iz Diorja na zadnji modni reviji odslovili zaradi obilnih prsi.

Jourdan Dunn bi morala na modni reviji v Parizu prejšnji teden predstavljati najnovejšo Diorjevo kolekcijo, a so jo vodilni le en dan pred šovom odslovili. Kot razlog za prekinitev sodelovanja so navedli njene obline. "Ahahahahahaha, ravnokar so me odslovili iz Diorja zaradi mojih jošk! Obožujem modo!" je na svojem profilu na Twitterju zapisala 22-letna manekenka in razkrila, da se ji to velikokrat dogaja: "Po navadi me odslovijo zaradi barve kože, zato je tokratni razlog prava malenkost."

Ravno zaradi takšne izbirčnosti so blagovno znamko Dior že večkrat kritizirali. Očitali so ji, da ji na modnih revijah manjka razgibanosti, da so si modeli preveč podobni. To se je začelo dogajati aprila lani, ko je na kreativni direktorski stolček sedel Raf Simons.

Jourdan je sicer že večkrat pripomogla k razgibanosti znamke. Leta 2008 se je denimo na modni reviji Prade sprehodila kot prva temnopolta manekenka po več kot enem desetletju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.