Kate v Gapu nakupuje za Georgea

Foto: EPA
Foto: EPA
Kate Middleton je nakupovala oblačila za svojega sina Georgea tako kot druge mamice.
Oglej si celoten članek

Vojvodinja Cambriška je že večkrat dokazala, da se ne vede prav nič zvezdniško in nakupuje oblačila v trgovinah, ki imajo cene za vsak žep. Nazadnje je nakupovala v Gapu v londonskem Kensingtonu, kjer je pred odhodom na službeno pot v Avstralijo in Novo Zelandijo zadnji trenutek izbirala nekaj oblačil za sina Georgea.

Pri nakupih so jo spremljali trije varnostniki. Vir je povedal, da se je na oddelku z otroškimi oblačili zadržala okoli 20 minut, nabrala nekaj oblačil in se tako kot druge stranke postavila v vrsto pred blagajno.

Nakupila je v vrednosti 126 funtov (152 evrov), plačala pa je s kreditno kartico. Med drugim je kupila zelen bodi, ki je bil videti kot srajca, za 12,95 funta (15,66 evra), kratke hlače iz bombaža za 14,95 funta (18,08 evra), dva spalna pajaca z modrimi in belimi črtami za 14,95 funta (18,08 evra) za enega ter sive in modre hlače iz bombaža za 8,95 funta (10,8 evra).

Na oddelku za ženske je zase kupila še dvoje hlače; zanju je plačala 126 funtov (152 evrov).

Glede na to, da se je zanimanje za oblačila, ki jih je v preteklosti Kate nosila, močno povečalo, je pričakovati, da bo tudi bodoči kralj zanetil pravo evforijo in bo veliko otrok oblečenih enako kot on.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.