Magazin > Lepota & telo
14 ogledov

Kate v Gapu nakupuje za Georgea

Krst princ George Kate William EPA
Kate Middleton je nakupovala oblačila za svojega sina Georgea tako kot druge mamice.

Vojvodinja Cambriška je že večkrat dokazala, da se ne vede prav nič zvezdniško in nakupuje oblačila v trgovinah, ki imajo cene za vsak žep. Nazadnje je nakupovala v Gapu v londonskem Kensingtonu, kjer je pred odhodom na službeno pot v Avstralijo in Novo Zelandijo zadnji trenutek izbirala nekaj oblačil za sina Georgea.

Pri nakupih so jo spremljali trije varnostniki. Vir je povedal, da se je na oddelku z otroškimi oblačili zadržala okoli 20 minut, nabrala nekaj oblačil in se tako kot druge stranke postavila v vrsto pred blagajno.

Nakupila je v vrednosti 126 funtov (152 evrov), plačala pa je s kreditno kartico. Med drugim je kupila zelen bodi, ki je bil videti kot srajca, za 12,95 funta (15,66 evra), kratke hlače iz bombaža za 14,95 funta (18,08 evra), dva spalna pajaca z modrimi in belimi črtami za 14,95 funta (18,08 evra) za enega ter sive in modre hlače iz bombaža za 8,95 funta (10,8 evra).

Na oddelku za ženske je zase kupila še dvoje hlače; zanju je plačala 126 funtov (152 evrov).

Glede na to, da se je zanimanje za oblačila, ki jih je v preteklosti Kate nosila, močno povečalo, je pričakovati, da bo tudi bodoči kralj zanetil pravo evforijo in bo veliko otrok oblečenih enako kot on.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.