Katera je razkrila babičine spodnjice?

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Komedijantka Kathy Griffin se ne sramuje svojega belega spodnjega perila, ki je prav takšno, kot ga nosijo naše babice.
Oglej si celoten članek

Enainpetdesetletna komedijantka Kathy Griffin je v hollywoodskem Hard Rock hotelu in casinoju pokazala še kaj več kot le svoj smisel za humor. Kathy je na odru dvignila svojo obleko z živalskim potiskom in vpričo pevke Glorie Estefan razkrila, da nosi babičine spodnjice. "Še bolj smešno je dejstvo, da je spodnje hlačke razkazovala že nekaj minut, ko sem šele opazila, kaj se dogaja," je na svojem Twitter profilu zapisala Estefanova.

Bolj kot bele spodnje hlačke pa je Kathyjine oboževalce navdušila njena brezhibna postava. "Hočem ime tvojega plastičnega kirurga," je zapisal njen oboževalec, Kathy pa mu je odgovorila: "Prisežem, da že leta nisem imela nobenih popravkov." Ji verjamete?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.