Katere številke prinašajo denar?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Vam številke vašega bančnega računa prinašajo ali odnašajo denar?
Oglej si celoten članek

Seštejte vsa števila bančnega računa do ene same cifre – to je najmočnejši vpliv vašega računa. Spodaj je razlaga posameznega števila. Najprej se poglobimo v skupni seštevek cifer, nato pa ocenimo še njihov individualni pomen.

Najmočnejši je seveda vpliv vsote, a vpliva posameznih cifer ne smete zanemariti, še zlasti tistih, ki se v računu ponavljajo – na primer, število 5 je sicer dobro za promocijo in marketing, a kadar se v računu ponavlja, postane premočna in pomeni nestanovitnost ter negotovost prihodka.

1
Pričakovati je denarni priliv iz vedno novih virov; simbolizira tudi manjše vsote; morda plačujete s kartico tudi manjše račune.

2
Denar, ki pride, tudi hitro odide – energija teče in se povezuje. Večje vsote namenjate prijateljevanju in zadevam, povezanim s komunikacijo (kar je lahko račun za mobitel ali pa kavice)

3
Pogosta so srečna naključja, ko se denar kar od nekje pojavi, kar pomeni, da se vedno znajdete in pridete do denarja. Zelo dobrodošla cifra v računu.

4
Simbolizira omejenost in rigidnost dohodka; verjetno skrbno pretehtate ali boste zapravili denar za neko norčijo ali ne. Načeloma ni najbolj dobrodošlo število na bančnem računu.

5
Število denarja in zabave, a če se ponavlja, simbolizira negotov prihodek oziroma prevelike izdatke za nepotrebne zadeve. Prisotna so nihanja prihodkov in stroškov.

6
Denar je porabljen za domače potrebe, kot je nakup hrane in obleke, a tudi za razvajanje drugih. Kadar je 6 prevečkrat prisotna, pa s prilivi nikoli niste zadovoljni, ampak si želite vedno več denarja.

7
Do zadnjega centa preračunavate, koliko nekaj stane in zakaj boste denar porabili. Vaš račun je le vaš in o tem se ne pogovarjate. Radi pa sežete v žep, da bi kupili kako knjigo ali nekaj, iz česar ali preko česar se lahko učite.

8
Najbolj srečno število za prihodek, kajti simbolizira posel in srečo v financah. Tega števila ne more biti preveč v bančnem računu. Vsekakor se je dobro zavedati, da pravo bogastvo v življenju ni visok znesek na računu, temveč bogastvo, ki ga nosimo v srcu in duši.

9
Devetka simbolizira rek "kakor si boš postlal, tako boš spal", zato tudi simbolizira pošteno plačilo za dobro delo. Prevzemite odgovornost za energijo, ki jo vložite v zaslužek.

Pomembna je tudi izbira PIN številke. V tem primeru je treba združiti znanje numerologije in feng šuja.

7  sedanje blagostanje
8  razcvet v prihodnosti, ugoden vpliv na posle, zveni kot rast in razcvet
9  blaginja v oddaljeni prihodnosti
3  zveni kot rast
2 dobesedno pomeni zlahka

Število, ki se konča z 8 ali 9, je navadno srečno; kombinacije števil 1, 6, 8 odlično vplivajo na bogastvo. Za pin kodo na bančni kartici priporočamo: 9999  7788 2188

Pazljivo pa s sledečimi kombinacijami:
2 3 skupaj napovedujeta prepire in nože v hrbet
5 2 prinašata bolezen,opozarjata na rop
5 5 huda izguba
2 2 vlom

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.