Magazin > Odnosi in prosti čas
1697 ogledov

Katere številke prinašajo denar?

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Vam številke vašega bančnega računa prinašajo ali odnašajo denar?

Seštejte vsa števila bančnega računa do ene same cifre – to je najmočnejši vpliv vašega računa. Spodaj je razlaga posameznega števila. Najprej se poglobimo v skupni seštevek cifer, nato pa ocenimo še njihov individualni pomen.

Najmočnejši je seveda vpliv vsote, a vpliva posameznih cifer ne smete zanemariti, še zlasti tistih, ki se v računu ponavljajo – na primer, število 5 je sicer dobro za promocijo in marketing, a kadar se v računu ponavlja, postane premočna in pomeni nestanovitnost ter negotovost prihodka.

1
Pričakovati je denarni priliv iz vedno novih virov; simbolizira tudi manjše vsote; morda plačujete s kartico tudi manjše račune.

2
Denar, ki pride, tudi hitro odide – energija teče in se povezuje. Večje vsote namenjate prijateljevanju in zadevam, povezanim s komunikacijo (kar je lahko račun za mobitel ali pa kavice)

3
Pogosta so srečna naključja, ko se denar kar od nekje pojavi, kar pomeni, da se vedno znajdete in pridete do denarja. Zelo dobrodošla cifra v računu.

4
Simbolizira omejenost in rigidnost dohodka; verjetno skrbno pretehtate ali boste zapravili denar za neko norčijo ali ne. Načeloma ni najbolj dobrodošlo število na bančnem računu.

5
Število denarja in zabave, a če se ponavlja, simbolizira negotov prihodek oziroma prevelike izdatke za nepotrebne zadeve. Prisotna so nihanja prihodkov in stroškov.

6
Denar je porabljen za domače potrebe, kot je nakup hrane in obleke, a tudi za razvajanje drugih. Kadar je 6 prevečkrat prisotna, pa s prilivi nikoli niste zadovoljni, ampak si želite vedno več denarja.

7
Do zadnjega centa preračunavate, koliko nekaj stane in zakaj boste denar porabili. Vaš račun je le vaš in o tem se ne pogovarjate. Radi pa sežete v žep, da bi kupili kako knjigo ali nekaj, iz česar ali preko česar se lahko učite.

8
Najbolj srečno število za prihodek, kajti simbolizira posel in srečo v financah. Tega števila ne more biti preveč v bančnem računu. Vsekakor se je dobro zavedati, da pravo bogastvo v življenju ni visok znesek na računu, temveč bogastvo, ki ga nosimo v srcu in duši.

9
Devetka simbolizira rek "kakor si boš postlal, tako boš spal", zato tudi simbolizira pošteno plačilo za dobro delo. Prevzemite odgovornost za energijo, ki jo vložite v zaslužek.

Pomembna je tudi izbira PIN številke. V tem primeru je treba združiti znanje numerologije in feng šuja.

7  sedanje blagostanje
8  razcvet v prihodnosti, ugoden vpliv na posle, zveni kot rast in razcvet
9  blaginja v oddaljeni prihodnosti
3  zveni kot rast
2 dobesedno pomeni zlahka

Število, ki se konča z 8 ali 9, je navadno srečno; kombinacije števil 1, 6, 8 odlično vplivajo na bogastvo. Za pin kodo na bančni kartici priporočamo: 9999  7788 2188

Pazljivo pa s sledečimi kombinacijami:
2 3 skupaj napovedujeta prepire in nože v hrbet
5 2 prinašata bolezen,opozarjata na rop
5 5 huda izguba
2 2 vlom

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.