Kateri tip "pijanca" ste?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Med tem, ko pri nekaterih alkohol izzove agresijo, so drugi med alkoholiziranim stanjem ljubeči in celo preveč prijazni. Odkrijte, kateri tip pijanca ste!
Oglej si celoten članek

Hemingway

Prva in največja skupina, ki zavzema celo 40 odstotkov ljudi, se spremeni v Hemingwaya. Zakaj? Dobili so ime po slavnem pisatelju, ker je menda lahko popil neverjetne količine viskija. To ne pomeni, da niso pijani, na njih lahko z lahkoto opazimo fizične simptome, kot so rdeče oči, kolcanje, izguba koordinacije, a njihova osebnost je več ali manj enaka kot v treznem stanju.

Mary Poppins

V nasprotju z Hemingwayem so ljudje v tej skupini, ki jo imenujemo kar po varuški Mary Poppins. So vedno nasmejani in polni ljubezni. Vse jim je smešno, ljudi imajo raje, ko so pijani, polni so ljubezni in izlivov čustev. Brez težav se spoprijateljijo z neznanci.

Nori profesor

V tretji skupini se nahajajo ljudje, ki imajo, ko so pod vplivom alkohola, občutek, da so glavni na vasi. Zabavajo celotno ekipo, nenehno vodijo pogovor, ljudje jim govorijo, da so najboljša družba v pijanih nočeh, saj so nepredstavljivo zabavni.

Gospod Hyde

Ljudje, ki spijejo preveč in so po tem nasilni in živčni, so dobili naziv po zloglasnem čudaku gospodu Hydu. Filozofirajo, ljudem težijo in se vtikajo v vsako stvar, ki se jih načeloma ne tiče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.