Magazin > Odnosi in prosti čas
253 ogledov

Kateri tip "pijanca" ste?

pitje alkohol Profimedias
Med tem, ko pri nekaterih alkohol izzove agresijo, so drugi med alkoholiziranim stanjem ljubeči in celo preveč prijazni. Odkrijte, kateri tip pijanca ste!

Hemingway

Prva in največja skupina, ki zavzema celo 40 odstotkov ljudi, se spremeni v Hemingwaya. Zakaj? Dobili so ime po slavnem pisatelju, ker je menda lahko popil neverjetne količine viskija. To ne pomeni, da niso pijani, na njih lahko z lahkoto opazimo fizične simptome, kot so rdeče oči, kolcanje, izguba koordinacije, a njihova osebnost je več ali manj enaka kot v treznem stanju.

Mary Poppins

V nasprotju z Hemingwayem so ljudje v tej skupini, ki jo imenujemo kar po varuški Mary Poppins. So vedno nasmejani in polni ljubezni. Vse jim je smešno, ljudi imajo raje, ko so pijani, polni so ljubezni in izlivov čustev. Brez težav se spoprijateljijo z neznanci.

Nori profesor

V tretji skupini se nahajajo ljudje, ki imajo, ko so pod vplivom alkohola, občutek, da so glavni na vasi. Zabavajo celotno ekipo, nenehno vodijo pogovor, ljudje jim govorijo, da so najboljša družba v pijanih nočeh, saj so nepredstavljivo zabavni.

Gospod Hyde

Ljudje, ki spijejo preveč in so po tem nasilni in živčni, so dobili naziv po zloglasnem čudaku gospodu Hydu. Filozofirajo, ljudem težijo in se vtikajo v vsako stvar, ki se jih načeloma ne tiče.

Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 09:12 25.julij 2015.

    "Med tem, ko pri nekaterih alkohol izzove agresijo"Nč ne izzove ampak samo izrazi tisto kar je bistvo tebe. Če si agresiven pa to skrivaš alkohol to pač ne filtrira ampak pokaže tako kot je.