Katie brez besed o Cruiseu

Foto: EPA
Foto: EPA
Odkar se je s Tomom Cruiseom razšla, Katie Holmes o njunem zakonu nerada govori. V prvem intervjuju je nekdanjega moža gladko ignorirala.
Oglej si celoten članek

Katie Holmes se je prvič, odkar se je razšla s Tomom Cruiseom, pojavila v televizijskem intervjuju. V pogovornem šovu Jimmyja Fallona je spregovorila o tem, kaj trenutno se dogaja v njenem življenju.

Med drugim je povedala, da bo prihodnji teden praznike preživela s svojo družino v Ohiu. Njen oče ima namreč že od nekdaj navado, da preteče pet kilometrov, maraton pa je poimenoval kar puranji dir.

33-letnica je še potrdila, da bo sodelovala v novih epizodah serije Simpatije, ki jo je v devetdesetih letih izstrelila med zvezde. A je obenem skeptična o poteku same zgodbe, saj se serija leta 2003 ni končala po pričakovanjih. "Vse v seriji imam rada in smo se pogovarjali o tem in onem, a kaj bo? Lik Michelle (igra jo Michelle Williams) umre, v zadnjih epizodah pa smo bili že nekaj let starejši. Mogoče bomo šli sedaj na počitnice in bo zabavno!“

Med drugim se je z voditeljem še šalila in pela, o zakonu s Cruiseom in igralcu samem pa ni bilo govora.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.