Magazin > VIP
24 ogledov

Katie brez besed o Cruiseu

Katie Holmes EPA
Odkar se je s Tomom Cruiseom razšla, Katie Holmes o njunem zakonu nerada govori. V prvem intervjuju je nekdanjega moža gladko ignorirala.

Katie Holmes se je prvič, odkar se je razšla s Tomom Cruiseom, pojavila v televizijskem intervjuju. V pogovornem šovu Jimmyja Fallona je spregovorila o tem, kaj trenutno se dogaja v njenem življenju.

Med drugim je povedala, da bo prihodnji teden praznike preživela s svojo družino v Ohiu. Njen oče ima namreč že od nekdaj navado, da preteče pet kilometrov, maraton pa je poimenoval kar puranji dir.

33-letnica je še potrdila, da bo sodelovala v novih epizodah serije Simpatije, ki jo je v devetdesetih letih izstrelila med zvezde. A je obenem skeptična o poteku same zgodbe, saj se serija leta 2003 ni končala po pričakovanjih. "Vse v seriji imam rada in smo se pogovarjali o tem in onem, a kaj bo? Lik Michelle (igra jo Michelle Williams) umre, v zadnjih epizodah pa smo bili že nekaj let starejši. Mogoče bomo šli sedaj na počitnice in bo zabavno!“

Med drugim se je z voditeljem še šalila in pela, o zakonu s Cruiseom in igralcu samem pa ni bilo govora.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.