Katie Price bo 16-letnega sina preselila v dom

Foto: Profimedia
Za Harveyja sama ne more več skrbeti.
Oglej si celoten članek

Britanska starleta Katie Price je svojega invalidnega sina Harveyja preselila v dom, saj sama zanj ni več zmožna skrbeti. Je mati samohranilka, ki ima še štiri otroke, poleg tega pa jo trenutno pestijo tudi finančne težave. 

16-letnik se je rodil s Prader-Willijevim sindromom, za katerega sta značilna prekomeren apetit in čustvena nestabilnost. Harvey je poleg tega delno slep.

Magazin Po orgiji z dvema Nemcema si je zvezdnica morala poiskati pomoč

Katie je pred časom povedala, da se njeni mlajši otroci Harveyja včasih bojijo, saj svojih čustev nima pod nadzorom. Tudi zato se je 40-letnica verjetno odločila, da je čas, da sebi in sinu poišče pomoč.  “Ne vidim druge možnosti. Nočem, da gre, a moja mama in zdravniki pravijo, da je tako najbolje,” je povedala v svojem resničnostnem šovu My Crazy Life in dodala: “Če bi ga obdržala pri sebi, bi bilo to od mene egoistično. Misliti moram tudi nanj. Imel bo več svobode, saj mu lahko v takšni ustanovi nudijo stvari, ki mu jih jaz ne morem.”

Starleta pred javnostjo ni nikoli skrivala, da je življenje s Harveyjem, čigar oče je nekdanji nogometaš Dwight York, težko. “Ogroža samega sebe,” je večkrat poudarila lepotica, ki ima poleg Harveyja še štiri otroke - 13-letnega Juniorja, 11-letno Princess, 5-letnega Jetta in 4-letno Bunny.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:29 24. April 2019.

    Ne vem no! V finančni stiski pa kar "nabira" otroke. Samohranilka? Ja pa od kod ji otroci, če nima nikogar, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.