Magazin > VIP
37343 ogledov

Po orgiji z dvema Nemcema si je zvezdnica morala poiskati pomoč

katie price
Za njeno samouničevalno obnašanje naj bi bila kriva posttravmatska stresna motnja.

The Sun je objavil posnetke, na katerih se Katie Price zabava z dvema Nemcema, ki ju je spoznala v nekem baru na Majorki. Med divjim rajanjem je mamica petih otrok celo zapela, da ljubi kokain. 

40-letnica si je po objavi članka poiskala pomoč. Za njeno samouničevalno obnašanje naj bi bila kriva posttravmatska stresna motnja. Zdravila se bo 28 dni. 

Njena mama Amy je za medije povedala, da je Katie pod hudim stresom, saj je ves čas pod drobnogledom javnosti, ki kritizira njene materinske sposobnosti in njen življenjski slog, poleg tega pa naj bi imela Katie tudi finančne težave. "Takšnega stresa nihče ne more prenesti brez posledic," pravi zvezdničina mama, ki za hčerino slabo stanje krivi tudi njene bivše može in ljubimce. Vsi po vrsti naj bi jo varali in izkoriščali za samopromocijo, pravi zaskrbljena Amy.

Da bo lahko videla in poskrbela za svoje otroke, bo Katie kliniko lahko zapuščala ob večerih. Zdravniki so ji odvzeli mobilni telefon in do nadaljnjega prepovedali uporabo družbenih omrežij. 
 

Komentarjev 7
 • Avatar jezeran
  jezeran 20:34 24.september 2018.

  Izgleda da sta jo raztrgala, kva dela koka

 • Jožef Koprivnikar 17:16 24.september 2018.

  To pa je nekaj kar ni vsakdanje, vsi so krivi le ona ne, čudno.

 • miki1234 15:19 24.september 2018.

  pr tistih par miljončkih, ki so ji ostali na računu je verjetno res pod stresom zaradi finančnega stanja ... LOL