Katie Price: Njenega sina odpeljali oboroženi policisti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Težave na letalu.
Oglej si celoten članek

Najstarejši otrok britanske starlete Katie Price, Harvey, trpi za Prader-Willijevim sindromom, zaradi katerega je delno slep in čustveno nestabilen. 18-letnik ima poleg tega avtizem.

Katie, ki je pred kratkim povedala, da je sina vpisala v poseben zavod, kjer bo živel bolj samostojno življenje, je sedaj razkrila, da je Harvey na letalu povzročil veliko razburjenje. 

V BBC-jevi oddaji o invalidnosti je izjavila: "Pred kratkim smo imeli na letalu težave, ker se Harvey ni želel izkrcati. Hotel je ostati na počitnicah. /.../ Začel je razgrajati in prišli so oboroženi policisti,“ je povedala Katie in dodala: "Na letališču je nato mobilne telefone vrgel v steno. Nočna mora. Ni razumel, da moraš z letala. Ima svoje trenutke ...“

Katie je še razkrila, da je sina preselila v hišo, ki stoji nasproti družinski, in je polna kamer, da bi ga navadila na samostojnost, preden se preseli v dom. "Z njim je skrbnik, ki ga pozna že sedem let. Ima svojo kuhinjo, hiša ima tri spalnice. To je začetek njegovega samostojnega bivanja.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.