Magazin > VIP
678 ogledov

Katie Price: Njenega sina odpeljali oboroženi policisti

katie price Profimedia
Težave na letalu.

Najstarejši otrok britanske starlete Katie Price, Harvey, trpi za Prader-Willijevim sindromom, zaradi katerega je delno slep in čustveno nestabilen. 18-letnik ima poleg tega avtizem.

Katie, ki je pred kratkim povedala, da je sina vpisala v poseben zavod, kjer bo živel bolj samostojno življenje, je sedaj razkrila, da je Harvey na letalu povzročil veliko razburjenje. 

V BBC-jevi oddaji o invalidnosti je izjavila: "Pred kratkim smo imeli na letalu težave, ker se Harvey ni želel izkrcati. Hotel je ostati na počitnicah. /.../ Začel je razgrajati in prišli so oboroženi policisti,“ je povedala Katie in dodala: "Na letališču je nato mobilne telefone vrgel v steno. Nočna mora. Ni razumel, da moraš z letala. Ima svoje trenutke ...“

Katie je še razkrila, da je sina preselila v hišo, ki stoji nasproti družinski, in je polna kamer, da bi ga navadila na samostojnost, preden se preseli v dom. "Z njim je skrbnik, ki ga pozna že sedem let. Ima svojo kuhinjo, hiša ima tri spalnice. To je začetek njegovega samostojnega bivanja.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice