Magazin > VIP
23826 ogledov

Britanska zvezdnica bo sina oddala v poseben dom

katie price Profimedia
Odločitev ji je strla srce.

Britanska starleta Katie Price se je odločila, da bo sina Harveyja (18) dala v polno oskrbo posebnemu zavodu. 42-letnica je britanskim tabloidom povedala, da bo svojega najstarejšega otroka, ki trpi zaradi številnih zdravstvenih težav, poslala v poseben zavod, kjer bo lahko živel bolj samostojno in se učil novih veščin. Harvey bo v zavodu živel do svojega 25. leta, Katie pa je prepričana, da je ta poteza ključnega pomena za njegovo počutje, saj sama več ne more obvladovati najstnika, ki tehta 170 kilogramov.

18-letni Harvey, čigar oče je nekdanji nogometaš Dwight Yorke, ima namreč ogromen apetit, saj boleha za Prader-Willijevim sindromom, zaradi katerega je tudi delno slep in čustveno nestabilen. Starleta je za britanski tabloid The Sun povedala: "Ko pomislim, da ga ne bom videla vsak dan, mi ni lahko, a moram misli na to, kaj je zanj najboljše in ostati pozitivna, saj si ne želim, da bi mislil, da se ga želim samo znebiti." Katie pa ima doma še štiri otroke, ki potrebujejo njeno pozornost. 

katie price | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice