Magazin > VIP
3091 ogledov

Sin Katie Price v bolnišnici: Družina moli zanj

katie price Profimedia
Harveyja so že drugič v dveh tedni prepeljali v bolnišnico.

Katie Price se boji za svojega sina. 18-letni Harvey je moral včeraj spet v bolnišnico, že drugič v dveh tednih. "Lahko potrdim, da je Harvey na intenzivnem oddelku in v dobrih rokah,“ je sporočila Katie in se reševalcem in bolnišničnemu osebju zahvalila za hiter odziv.

Harvey je nenadoma dobil visoko vročino, pojavile pa so se tudi težave z dihanjem. Katie zaradi varnostnih ukrepov, ki jih je bolnišnica uvedla zaradi koronavirusa, ne sme biti ob sinu. Naslednje ure naj bi bile zanj kritične.  

Ko je moral prvič v bolnišnico, so se bali, da ga je zadela srčna kap, saj ga je bolelo v prsnem košu. Na srečo je šlo le za vnetje. Harvey tehta 170 kilogramov. Ima ogromen apetit, saj boleha za Prader-Willijevim sindromom, zaradi katerega je tudi delno slep in čustveno nestabilen. 

Katie je pred kratkim izjavila, da si želi, da bi njen sin umrl pred njo, saj zanj nihče ne bi mogel tako dobro skrbeti kot ona, poleg tega pa Harvey ne bi razumel, zakaj mame ni več ob njem.

Harveyja sedaj čaka več testov, med drugim bodo preverili tudi, ali se je okužil s covid-19. Zdravniki nad njim bdijo noč in dan, poročajo mediji.

Katie oboževalci po družbenih omrežjih pošiljajo pozitivne misli. Med prvimi, ki so se oglasili na družbenih omrežjih, je bil tudi pevec Peter Andre, s katerim je bila Katie poročena. Nekdanji par ima dva otroka. "Molim,“ je zapisal na Instagramu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.