Magazin > VIP
11862 ogledov

Britanska starleta: "Upam, da bo moj sin umrl pred mano“

katie price Profimedia
Katie Price je v svojem življenju doživela že marsikaj, tudi zelo težke stvari. Priznala je, da bi si verjetno že vzela življenje, če ne bi imela sina Harveyja.

18-letni Harvey, sin britanske starlete Katie Price, je moral pred nekaj dnevi zaradi hudih bolečin v prsnem košu v bolnišnico. Na srečo mladeniča, ki naj bi tehtal 171 kilogramov, ni zadela srčna kap. Zdravniki pravijo, da je šlo za vnetje.

Harvey ima ogromen apetit, saj boleha za Prader-Willijevim sindromom, zaradi katerega je tudi delno slep in čustveno nestabilen. 

"Ko je bil v bolnišnici, sem se bala, da se bo zgodilo najhujše. Vedno se tega bojim. Zdravniki pravijo, da je verjetnost, da ga bo zadela srčna kap, zelo visoka. Tehta več kot 170 kilogramov, nosi oblačila 5XL in je zasopihan, ko se povzpne po stopnicah. Logično, da me je zgrabila panika. Ne verjamem, da bo dočakal več kot 50 let, če ne bo shujšal in se njegovo dihanje ne bo popravilo,“ je povedala Katie in dodala: "Vem, da je grozno, če to rečem, a želim si, da bi umrl pred mano, ker brez mene ne bi zmogel. Strlo bi mu srce in ne bi razumel, kam sem šla.“

Katie ima sicer tudi težave z lastnim zdravjem. Januarja se je vpisala v kliniko za odvajanje od odvisnosti od kokaina in alkohola. Povedala je tudi, da bi si verjetno v najtežjih trenutkih že vzela življenje, če ji ne bi bilo treba skrbeti za sina. "Nihče zanj namreč ne bi skrbel tako kot jaz,“ je še dodala.

Nov izziv na kanalu Joonglaa!

Komentarjev 3
  • Avatar Krilestessa
    Krilestessa 01:46 09.julij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.Xmiss.pw

  • leonardo 09:51 08.julij 2020.

    Srba naj skrbi svoja država. Ima več kot preveč težav.