Magazin > VIP
4824 ogledov

Britanski starleti grozi poškodba možganov in celo smrt

katie price Profimedia
Če bo tako nadaljevala, se ji ne piše dobro.

Katie Price, ki je nedavno bankrotirala, se kljub finančnim težavam ne namerava odpovedati lepotnim posegom. Kot poroča Mirror, bo kmalu odšla na že četrti lifting obraza in to čeprav se je po zadnjem posegu avgusta lani bala, da ji bodo odpadla ušesa. Tokrat naj bi Katie poleg liftinga preoblikovali tudi brado in nos ter vstavili lične vsadke.

Gre za večje posege, ki zahtevajo narkozo, ki s sabo prinaša določena tveganja, ki so še večja pri ljudeh, ki so jo prestali že večkrat  - tako kot Katie. "Pri osebah, ki imajo redne lepotne posege, to pomeni povečano verjetnost za nastanek komplikacij, med drugim tudi sepse, ki lahko, če je ne zdravijo, vodi v smrt,“ je povedal lepotni kirurg Marko Ho Asjoe in dodal, da zvezdnici odsvetuje nove operacije, saj je bila že tolikokrat pod narkozo, da je ta za njo že lahko nevarna, saj prepogosta anestezija lahko uniči ali poškoduje možganske celice.

"Tvega tudi odmiranje kože, če ne bo prenehala s posegi, saj številni liftingi raztezajo kožo čez mišice. Večkrat, kot to počneš, več brazgotinastega tkiva nastane, zaradi katerega se prekine dotok krvi do kože. To lahko vodi v odmiranje kože, ki postane črna, polna krast in na koncu odpade,“ še pravi zdravnik, ki meni, da je Katie po vseh teh posegih videti starejša od 41 let. Svetuje ji, da se vsaj 10 let več ne uleže pod nož.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.