Magazin > VIP
32497 ogledov

Se še spominjate, kakšna je bila Katie Price pred operacijami?

katie price
1/3
Profimedia
Pred nekaj dnevi je najslavnejša britanska starleta praznovala 42. rojstni dan.

Britanska zvezdnica Katie Price je 22. maja praznovala 42. rojstni dan. Tisti, ki so jo poznali v mladosti je, če ne bi bila ves čas ena glavnih tem v angleških medijih, verjetno danes ne bi več prepoznali. Lepotica lepotnega kirurga namreč obiskuje pogosteje kot nekatere ženske frizerja …

Zaradi tega naj bi bilo njeno življenje ogroženo, so pred časom pisali mediji. Nedavno je odšla na že četrti lifting obraza in to čeprav se je po zadnjem posegu avgusta lani bala, da ji bodo odpadla ušesa. Tokrat naj bi Katie poleg liftinga preoblikovali tudi brado in nos ter vstavili lične vsadke. Gre za večje posege, ki zahtevajo narkozo in s sabo prinaša določena tveganja, ki so še večja pri ljudeh, ki so jo prestali že večkrat  - tako kot Katie. "Pri osebah, ki imajo redne lepotne posege, to pomeni povečano verjetnost za nastanek komplikacij, med drugim tudi sepse, ki lahko, če je ne zdravijo, vodi v smrt,“ je povedal lepotni kirurg Marko Ho Asjoe.

Njen obraz pa ni njeno edino "gradbišče". Tudi zaradi oprsja se je že večkrat ulegla pod nož. Kakšna je bila leta 1995 in 1996, si lahko ogledate v galeriji. 

katie price | Avtor: Profimedia Profimedia

Zvezdnica, ki je bila nekoč znana kot Jordan, pa nase ni opozarjala le z operacijami, ampak tudi finančnimi in ljubezenskimi težavami. Poročena je bila trikrat in ima pet otrok. Dva sta se ji rodila v zvezi s pevcem Petrom Andrejem. Njen najstarejši sin Harvey, njegov oče je nekdanji nogometaš Dwight Yorke, se je rodil s Prader-Willijevim sindromom, za katerega sta značilna prekomeren apetit in čustvena nestabilnost. Harvey je poleg tega delno slep.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice