Magazin > VIP
4363 ogledov

Zveza v krizi: Starleta zaradi lepotnih posegov ob spolnost

Katie Price
Zaradi lepotnih operacij trpi ljubezensko življenje razvpite britanske zvezdnice Katie Price …

Zveza Katie Price (42), ki je trenutno skupaj z 22-letnim Charlesom Druryjem, je v krizi. Bizarno je, da so razlog ravno nedavne lepotne operacije, ki si jih je svetlolaska privoščila, da bi bila videti mlajša, sedaj pa se po navedbah virov "obnaša kot stara gospa", piše britanski tabloid The Sun. Katie, ki si je poleti v Turčiji privoščila pomanjšanje prsi in lifting obraza, je namreč še vedno v brazgotinah, zaradi katerih se je morala odpovedati spolnemu življenju, saj se boji, da bi ji popokali šivi, kljub temu, da si vroče zabave s Charlesom zelo želi. 

Operacije ji niso prinesle sreče in zadovoljstva, saj si ni predstavljala, da bo okrevanje potekalo tako dolgo. Še vedno pa je videti tako slabo, da se ne more pogledati niti v ogledalo. "Po fotografiranju vedno prosi, naj uredijo, da se šivov in brazgotin na fotografijah ne bo videlo," je še razkril vir. Katie je takoj po operaciji šokirala javnost s fotografijami, saj je bila še vsa v povojih, modricah in otečena, za pomanjšanje prsi pa se je odločila predvsem zato, ker se ji je zdelo, da je z njimi videti debela, kot je razkrila sama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Absolutely love my limited edition jackets from the talented @lord_swagger_38 ❤️ just amazing and unique ❤️ #gifted

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice