Magazin > VIP
3877 ogledov

Katie Price objavila fotografijo hčerke in razburila

Katie Price FameFlynet
Je to primerno za 10-letnico?

Objave Katie Price na Instagramu vedno dvignejo veliko prahu. To se je zgodio tudi sedaj, ko je objavila posnetek svoje 10-letne hčerke Princess, čigar oče je pevec Peter Andre.

"Samo poglejte jo,“ je ob posnetku zapisala, a kar nekaj njenih oboževalcev nad videnim ni bilo prav nič navdušenih. Princess namreč prav nič ni podobna desetletnici, saj je precej močno naličena. "Stara je 10 let. Dovolj bo še časa za pričeske in ličila. Zakaj mora biti že sedaj glamurozna,“ se sprašuje eden od številnih kritikov, drugi pa je dodal: "Pusti ji, da je naravna. Pusti ji, da je otrok in da je mlada. /.../ Ne dovoli, da je taka kot ti.“

Katie so zaradi naličene hčerke napadli že pred dvema letoma. "Vsi imate prav in jaz se motim. Meni se zdi nedolžno, če otrok posnema svojo mamo, mnogo ljudi pa mi je reklo, naj pomislim na pedofile. Takrat sem si rekla, da imajo prav,“ je pred časom o kritičnih komentarjih povedala Britanka, ki je na svoje "razsvetljenje“ hitro pozabila.

 

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.