Magazin > VIP
8842 ogledov

Katie Price: Sin kmalu v domu, ona z modricami v Turčiji

katie price
1/4
Kaj se je zgodilo?
Pretekli teden se je razvedelo, da je britanska starleta Katie Price svojega invalidnega 16-letnega sina Harveyja preselila v dom, saj zanj ne more več skrbeti.

katie price Magazin Katie Price bo 16-letnega sina preselila v dom

Najstnik ima Prader-Willijevim sindromom, za katerega sta značilna prekomeren apetit in čustvena nestabilnost. Harvey je poleg tega delno slep. Katie je pred časom povedala, da se njeni mlajši otroci Harveyja včasih bojijo, saj svojih čustev nima pod nadzorom. "Ne vidim druge možnosti. Nočem, da gre, a moja mama in zdravniki pravijo, da je tako najbolje. /.../ Če bi ga obdržala pri sebi, bi bilo to od mene egoistično. Misliti moram tudi nanj. Imel bo več svobode, saj mu lahko v takšni ustanovi nudijo stvari, ki mu jih jaz ne morem,“ je povedala 40-letnica, ki je nekaj dni preživela v Turčiji, kjer si je privoščila lifting obrvi in vek. Nekaj posnetkov iz bolnišnice je pricurljalo v javnost.

Na posegu je bila v petek, že v soboto pa se je vrnila domov. Kot poroča Daily Mail, sta jo z rožami na letališču pričakala sin Harvey in njen 10 let mlajši ljubimec Kris Boyson.

Katie je bila sicer šele januarja na liftingu celega obraza. Video je objavila na spletu. Marsikomu je bilo po ogledu slabo ... katie price Magazin Katie Price: Zaradi njenega videa je bilo mnogim slabo
Komentarjev 2
  • matej25 22:42 30.april 2019.

    A zdaj ste pa še vi začeli s Katie Price... A Zala Djurić ni več zanimiva?

  • perhan63 10:57 30.april 2019.

    zavrta k avtor tega prispevka