Magazin > VIP
1949 ogledov

Katie Price razburja: Sina bo poslala v dom, njena hči pa v nevarnosti?

katie price
Britanska starleta Katie Price mora poslušati kritike.

Katie Price ima debelo kožo. Mediji in komentatorji na spletu jo napadajo že od nekdaj, predvsem zaradi številnih lepotnih posegov, divjega življenjskega stila, odkar je mama pa tudi zaradi vzgoje njenih otrok.

Nazadnje je veliko prahu dvignila z odločitvijo, da najstarejšega sina preseli v dom. 16-letnik se je rodil s Prader-Willijevim sindromom, za katerega sta značilna prekomeren apetit in čustvena nestabilnost. Harvey je poleg tega delno slep. Katie, mati petih otrok, je pred časom povedala, da se njeni mlajši otroci Harveyja včasih bojijo, saj svojih čustev nima pod nadzorom.

"Lepi otroci. Smilijo se mi. Harveyju se bo odrekla, ker ne zmore, a ima še več otrok,“ se je razburila komentatorka, ki je te besede zapisala pod Katiejino novo objavo na Instagramu. Lepotica je tam objavila fotografijo hčerke Bunny na poniju. Večini se je posnetek zdel prikupen, kar nekaj pa je bilo tudi negativnih komentarjev. Nekatere je namreč za otroka zaskrbelo, ker čelada ni bila pravilno nameščena, poleg tega pa je na sedlu manjkalo naslonjalo.

Oboževalci 40-letnice pa so ji stopili v bran in poudarili, da je očitno, da konja nekdo drži. "Saj ne bo preskakovala ovir. Katie že ve, kaj dela,“ je zapisala zvezdničina podpornica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My little Bundle of joy Bunny riding this morning❤️❤️❤️❤️

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 1
  • sam50 08:24 12.junij 2019.

    In potem množice obožujejo te maloumneže,ki niso sposobni-e skrbeti niti za lastne otroke....