Magazin > VIP
2039 ogledov

Vroče igrice z novim ljubimcem

katie price
1/8
Katie Price je že našla zamenjavo za moža Kierana Haylerja.

Britanska starleta Katie Price se je v bazenu zabavala z mladim fitnes trenerjem Krisom Boysonom, kar očitno pomeni, da je nad zakonom s Kieranom Haylerjem, s katerim ima dva otroka, obupala.

"Ko je Katie zaslutila, da zakon s Kieranom razpada, je začela različnim moškim pošiljati sporočila. S Krisom so se stvari začele razvijati v pravo smer, zato je svojo pozornost usmerila vanj,“ je Closer povedal vir in dodal, da naj bi Katie že sanjala o poroki s svojim mladim ljubimcem. Najprej se bo sicer morala ločiti. To namerava storiti kar preko spleta, ker je najceneje. Kieran se s tem ne strinja, saj naj bi imela še nekaj neporavnanih računov.

Katie ima sicer pet otrok. Najstarejši sin Harvey se ji je rodil po kratki aferici z nogometašem Dwightom Yorkom, s pevcem Petrom Andrejem ima sina Juniorja in hčerko Princess, Haylerju pa je rodila sina Jeta in hčerko Bunny.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.