Magazin > VIP
4942 ogledov

Nesreča: Katie Price več mesecev ne bo mogla hoditi

katie price Profimedia
Na dopustu si je zlomila oba gležnja in obe peti.

Britanska starleta je sina Juniorja in hčerko Princess odpeljala na počitnice v Turčijo, kjer so obiskali tudi zabaviščni park. Obisk pa se je za 42-letnico zelo slabo končal. Skočila je z zidu in si zlomila obe peti in oba gležnja. 

Katie je sporočila, da potrebuje operacijo in da so ji zdravniki razložili, da najmanj tri mesece ne bo mogla hoditi. Če bo imela smolo, se lahko okrevanje zavleče na pol leta.


Dopust v Turčiji bo prekinila, ker želi, da operacijo opravijo v Veliki Britaniji.

Katie je bila v zadnjem času pod velikim pritiskom. Njen najstarejši sin Harvey je moral julija kar dvakrat v bolnišnico. 18-letnik je nenadoma dobil visoko vročino, pojavile pa so se tudi težave z dihanjem.

Ko je moral prvič v bolnišnico, so se bali, da ga je zadela srčna kap, saj ga je bolelo v prsnem košu. Na srečo je šlo le za vnetje. Harvey tehta 170 kilogramov. Ima ogromen apetit, saj boleha za Prader-Willijevim sindromom, zaradi katerega je tudi delno slep in čustveno nestabilen. 

Preden je odšla na počitnice, je Katie sporočila, da se Harvey počuti bolje. 

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.