Katie Price poškodovana v nesreči

Foto: Žurnal24 Leandro in Katie sta imela srečo, da sta preživela. (Foto: Flynet)
V nedeljo sta imela Katie Price in njen fant Leandro Penna prometno nesrečo v Argentini.
Oglej si celoten članek

Prometna nesreča se je zgodila ob pol dveh zjutraj blizu Cordobe v Argentini, kjer sta Katie Price in njen fant Leandro Penna počitnikovala. Jeep, ki ga je vozil manekenkin fant, je trčil v dva pobegla konja. Enega od njiju je vrglo na pokrov avtomobila in je razbil vetrobransko steklo. 32-letna manekenka je v nesreči utrpela poškodbe vratu in ureznine po rokah.

Obe živali, ki sta preskočili ograjo in se pojavili pred vozilom, sta na kraju nesreče poginili. V vozilu so bili še trije potniki, šlo naj bi za člane snemalne ekipe, ki pa v času nesreče niso snemali.

Mati treh otrok je povedala, da je čudež, da so preživeli. "Bila sem čisto prestrašena. Vse se je zgodilo v sekundi. Imam veliko srečo, bolj kot za karkoli drugega pa mi je žal za konja. Bilo je res grozno," je povedala.

Leandro si je v nesreči prav tako poškodoval vrat. Vir blizu para pravi, da sta imela veliko srečo, da sta preživela in da ju je Leandrova hitra reakcija rešila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.