Magazin > VIP
15 ogledov

Katie Price poškodovana v nesreči

Leandro in Katie sta imela srečo, da sta preživela. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
V nedeljo sta imela Katie Price in njen fant Leandro Penna prometno nesrečo v Argentini.

Prometna nesreča se je zgodila ob pol dveh zjutraj blizu Cordobe v Argentini, kjer sta Katie Price in njen fant Leandro Penna počitnikovala. Jeep, ki ga je vozil manekenkin fant, je trčil v dva pobegla konja. Enega od njiju je vrglo na pokrov avtomobila in je razbil vetrobransko steklo. 32-letna manekenka je v nesreči utrpela poškodbe vratu in ureznine po rokah.

Obe živali, ki sta preskočili ograjo in se pojavili pred vozilom, sta na kraju nesreče poginili. V vozilu so bili še trije potniki, šlo naj bi za člane snemalne ekipe, ki pa v času nesreče niso snemali.

Mati treh otrok je povedala, da je čudež, da so preživeli. "Bila sem čisto prestrašena. Vse se je zgodilo v sekundi. Imam veliko srečo, bolj kot za karkoli drugega pa mi je žal za konja. Bilo je res grozno," je povedala.

Leandro si je v nesreči prav tako poškodoval vrat. Vir blizu para pravi, da sta imela veliko srečo, da sta preživela in da ju je Leandrova hitra reakcija rešila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.