Katiejin otrok je na intenzivnem oddelku

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Katie Price je rodila.
Oglej si celoten članek

Britanska starleta Katie Price, ki se z družino nahaja na počitnicah v Španiji, je tam povila sina, ki sta ga z možem Kieranom Haylerjem poimenovala Jett Rivera. Katie ni rodila po naravni poti, ampak s carskim rezom. Malček je na svet privekal osem tednov prezgodaj.

Katie so zaradi razpoke na plodovnici že pred nekaj dnevi odpeljali na urgenco. Zdravniki so ji svetovali, naj ostane v bolnišnici, saj je otroku grozila bakterijska infekcija. Njeno stanje so stabilizirali, a ker je bil srčni utrip otroka vedno šibkejši, so se zdravniki odločili, da ga na svet spravijo takoj. "Nočna mora,“ je Katie povedala za Mirror.

Starleta je svojega otroka lahko le na hitro pogledala, nato pa so malčka odpeljali na intenzivni oddelek. Kljub nizki teži (2325 gramov) je njegovo stanje zaenkrat stabilno.

Jett je Katiejin četrti otrok. V zakonu s pevcem Petrom Andrejem sta se ji rodila hčerka Princess in sin Junior. Ima pa še sina Harveyja, ki je invalid. Njegov oče je nogometaš Dwight Yorke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.