Magazin > VIP
62 ogledov

Katiejin otrok je na intenzivnem oddelku

Harvey Price Katie Price FameFlynet
Katie Price je rodila.

Britanska starleta Katie Price, ki se z družino nahaja na počitnicah v Španiji, je tam povila sina, ki sta ga z možem Kieranom Haylerjem poimenovala Jett Rivera. Katie ni rodila po naravni poti, ampak s carskim rezom. Malček je na svet privekal osem tednov prezgodaj.

Katie so zaradi razpoke na plodovnici že pred nekaj dnevi odpeljali na urgenco. Zdravniki so ji svetovali, naj ostane v bolnišnici, saj je otroku grozila bakterijska infekcija. Njeno stanje so stabilizirali, a ker je bil srčni utrip otroka vedno šibkejši, so se zdravniki odločili, da ga na svet spravijo takoj. "Nočna mora,“ je Katie povedala za Mirror.

Starleta je svojega otroka lahko le na hitro pogledala, nato pa so malčka odpeljali na intenzivni oddelek. Kljub nizki teži (2325 gramov) je njegovo stanje zaenkrat stabilno.

Jett je Katiejin četrti otrok. V zakonu s pevcem Petrom Andrejem sta se ji rodila hčerka Princess in sin Junior. Ima pa še sina Harveyja, ki je invalid. Njegov oče je nogometaš Dwight Yorke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.