Katin plašček izdal otrokov spol?

Foto: EPA kraljica elizabeta Foto: EPA kraljica elizabeta Foto: EPA kraljica elizabeta Foto: EPA kraljica elizabeta Foto: EPA kraljica elizabeta Foto: EPA kraljica elizabeta
V Londonu je danes vse v znamenju proslave 87. rojstnega dne britanske kraljice Elizabete II.
Oglej si celoten članek

Več kot 1000 vojakov, konjenikov in glasbenikov je svoje veščine prikazalo v tradicionalni paradi, v kateri pa je morala Elizabeta uživati brez moža, princa Philipa, ki je v bolnišnici.

Princ Philip je v bolnišnici, kjer okreva po operaciji v trebuhu, zato se je kraljica v kočiji na parado podala v družbi svojega bratranca.

Med konjeniki v paradi sta bila tudi Elizabetin sin in prestolonaslednik princ Charles ter kraljičin vnuk princ William. Visoko noseča Williamova žena Kate si je parado ogledala v družbi princa Harryja in Charlesove žene Camille.

Ob tem tiskovne agencije izpostavljajo, da je bila Kate odeta v roza plašček, zaradi česar so se znova razplamtele govorice o spolu otroka, ki ga pričakuje.

Kraljica je bila sicer rojena 21. aprila, parado pa tradicionalno pripravijo v juniju. Tradicija izvira iz starodavnih priprav na boj, ko so vojakom

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.