Magazin > VIP
15 ogledov

Katin plašček izdal otrokov spol?

kraljica elizabeta
1/6
EPA
V Londonu je danes vse v znamenju proslave 87. rojstnega dne britanske kraljice Elizabete II.

Več kot 1000 vojakov, konjenikov in glasbenikov je svoje veščine prikazalo v tradicionalni paradi, v kateri pa je morala Elizabeta uživati brez moža, princa Philipa, ki je v bolnišnici.

Princ Philip je v bolnišnici, kjer okreva po operaciji v trebuhu, zato se je kraljica v kočiji na parado podala v družbi svojega bratranca.

Med konjeniki v paradi sta bila tudi Elizabetin sin in prestolonaslednik princ Charles ter kraljičin vnuk princ William. Visoko noseča Williamova žena Kate si je parado ogledala v družbi princa Harryja in Charlesove žene Camille.

Ob tem tiskovne agencije izpostavljajo, da je bila Kate odeta v roza plašček, zaradi česar so se znova razplamtele govorice o spolu otroka, ki ga pričakuje.

Kraljica je bila sicer rojena 21. aprila, parado pa tradicionalno pripravijo v juniju. Tradicija izvira iz starodavnih priprav na boj, ko so vojakom

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.