Katina mati in William načrtovala prihodnost

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Nova knjiga o priljubljenem britanskem kraljevskem paru razkriva nove podrobnosti o Kate Middleton in princu Williamu.
Oglej si celoten članek

Danes srečna zakonca Kate in William sta bila več let skupaj, preden sta se odločila za pravljično poroko. Pri vsem tem pa je imela prste vmes njena mati Carole.

Avtorica Katie Nicholl je v knjigi z naslovom Kate: The Future Queen (Kate: bodoča kraljica, op. a.) zapisala, da je bila Carole zaskrbljena, da Kate po enem letu zveze še ni bila zaročena, tako da se je obrnila na Williama, piše Daily Mail. Skrivno sta se sestala za božič leta 2009, kjer sta se odkrito pogovorila o načrtih za prihodnost.

William ji je takrat povedal, kako bo zaprosil Kate, že takrat pa si je želel otroka. Carole je obljubil, da bo prisoten pri vzgoji otroka. Princ je tako držal svojo besedo in kmalu Kate zaprosil za roko. Poročila sta se 29. aprila 2011, dobri dve leti pozneje pa se jima je rodil sin George. Zakonca sta se spoznala leta 1999 med študijem na isti fakulteti. Po nekaj letih skupaj sta zvezo prekinila, saj se je princ očitno rad zabaval.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.