Magazin > VIP
49 ogledov

Katina mati in William načrtovala prihodnost

William Kate dojenček FameFlynet
Nova knjiga o priljubljenem britanskem kraljevskem paru razkriva nove podrobnosti o Kate Middleton in princu Williamu.

Danes srečna zakonca Kate in William sta bila več let skupaj, preden sta se odločila za pravljično poroko. Pri vsem tem pa je imela prste vmes njena mati Carole.

Avtorica Katie Nicholl je v knjigi z naslovom Kate: The Future Queen (Kate: bodoča kraljica, op. a.) zapisala, da je bila Carole zaskrbljena, da Kate po enem letu zveze še ni bila zaročena, tako da se je obrnila na Williama, piše Daily Mail. Skrivno sta se sestala za božič leta 2009, kjer sta se odkrito pogovorila o načrtih za prihodnost.

William ji je takrat povedal, kako bo zaprosil Kate, že takrat pa si je želel otroka. Carole je obljubil, da bo prisoten pri vzgoji otroka. Princ je tako držal svojo besedo in kmalu Kate zaprosil za roko. Poročila sta se 29. aprila 2011, dobri dve leti pozneje pa se jima je rodil sin George. Zakonca sta se spoznala leta 1999 med študijem na isti fakulteti. Po nekaj letih skupaj sta zvezo prekinila, saj se je princ očitno rad zabaval.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.