Katina obleka zasenčila Obamo

Foto: Žurnal24 Catherine Kate Middleton Michelle Obama Foto: Žurnal24 Catherine Kate Middleton, Michelle Obama Foto: Žurnal24 Catherine Kate Middleton, Michelle Obama, Barack Obama, princ William Foto: Žurnal24 Catherine Kate Middleton, Michelle Obama, Barack Obama, princ William Foto: Žurnal24 Catherine Kate Middleton, Michelle Obama, Barack Obama, princ William Foto: EPA Catherine Kate Middleton, Michelle Obama, Barack Obama, princ William Foto: Žurnal24 Catherine Kate Middleton, Michelle Obama Foto: Žurnal24 Catherine Kate Middleton, Michelle Obama
Po medenih tednih je princa Williama in njegovo ženo Catherine že čakala prva dolžnost. V Buckinghamski palači sta pozdravila zakonca Obama, ki pa jima je pozornost ukradla Katina obleka.
Oglej si celoten članek

Barack in Michelle Obama sta na Otok prišla na povabilo kraljice Elizabete II., med obiskom pa sta prvemu ameriškemu paru pozornost namenila tudi princ William in vojvodinja Catherine.

Mladoporočenca, ki na kraljevo poroko konec aprila nista povabila zakoncev Obama, sta z njima govorila prav o svoji veličastni poroki.

A bolj kot tema pogovora je mnoge spet zanimala obleka, ki jo je nosila Catherine. Vojvodinja je tokrat blestela s kreacijo v kamelji barvi znamke Reiss, obleka pa je med modnimi navdušenkami že postala hit. Spletna stran znamke se je jutro po tem že sesula zaradi prevelikega povpraševanja po obleki, ki stane 340 dolarjev (približno 240 evrov).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.