Magazin > VIP
33 ogledov

Katina obleka zasenčila Obamo

Catherine Kate Middleton Michelle Obama
1/8
Žurnal24 main
Po medenih tednih je princa Williama in njegovo ženo Catherine že čakala prva dolžnost. V Buckinghamski palači sta pozdravila zakonca Obama, ki pa jima je pozornost ukradla Katina obleka.

Barack in Michelle Obama sta na Otok prišla na povabilo kraljice Elizabete II., med obiskom pa sta prvemu ameriškemu paru pozornost namenila tudi princ William in vojvodinja Catherine.

Mladoporočenca, ki na kraljevo poroko konec aprila nista povabila zakoncev Obama, sta z njima govorila prav o svoji veličastni poroki.

A bolj kot tema pogovora je mnoge spet zanimala obleka, ki jo je nosila Catherine. Vojvodinja je tokrat blestela s kreacijo v kamelji barvi znamke Reiss, obleka pa je med modnimi navdušenkami že postala hit. Spletna stran znamke se je jutro po tem že sesula zaradi prevelikega povpraševanja po obleki, ki stane 340 dolarjev (približno 240 evrov).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.