Katina skrivnost za lepe noge

Foto: Fame Flynet Katie Holmes Foto: Fame Flynet Katie Holmes
Katie Holmes je v kratkem črnem krilu in pikčastih hlačnih nogavicah zopet navdušila. Bi tudi vi korakali s takšnimi nogami?
Oglej si celoten članek

Seveda je le malo srečnic takšnih, ki za lepe noge ne rabijo garati. Večkrat so lepe noge rezultat kombinacije zdrave prehrane in gibanja, in med te, ki se za svoj videz trudijo, spada tudi Katie Holmes.

Zvezdnica pravi, da za lepe noge skrbi s tekom, štirikrat tedensko pa treninge popestri še z vajami. Odlična vaja za lepe noge in čvrsto zadnjico je "sedenje ob zidu". Vajo naredite tako, da se s hrbtom naslonite na zid in se spustite do položaja sedenja, seveda brez stola pod zadnjico. Pravi položaj boste našli, ko boste naredili pravi kot med koleni, prav tako pazite na pravi kot med trupom in nogami. Hrbet naj bo raven! Položaj zadržite kar se da dolgo, dolžino izvajanja vaje postopoma podaljšujte.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.