"Katy, nehaj kopirati Lady Gaga!"

Foto: Žurnal24 Katy očitajo neizvirnost. (Foto: YouTube)
Pevka Katy Perry je s svojim novim videospotom za pesem E.T. razburila številne oboževalce Lady Gaga.
Oglej si celoten članek

Nova skladba Katy Perry z vesoljskim naslovom E.T. je namreč naletela na številne očitke, saj oboževalci Lady Gaga menijo, da Katy kopira njen stil. Slednja je namreč posnela videospot v stilu kontroverzne pevke, ki si je podobno tematiko izbrala za svoj videospot Born This Way.

"Videospot Katy Perry me preveč spominja na Lady Gaga," je zapisal nekdo na Twitterju. "Katy Perry se spreminja v Lady Gaga. Sovražim ta video," je zapisala neka druga oboževalka. Nekateri so šli tako daleč, da so najnovejši izdelek Katy Perry označili za "najbolj neumno stvar, ki so jo kdajkoli videli" in Katy sporočili, naj neha kopirati njihovo vzornico.

Čeprav je večina Katyjin videospot kritizirala, pa se je našlo tudi nekaj njenih zvestih oboževalcev, ki pravijo, da je pevkin videospot veliko boljši od tistega, ki ga je posnela Lady Gaga. "Ta videospot je nekaj, česar se Lady Gaga očitno nikoli ne bi spomnila," pravi ena od Katyjinih oboževalk.

Sami presodite, katera se je bolje izkazala.




Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.