Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

"Katy, nehaj kopirati Lady Gaga!"

Katy očitajo neizvirnost. (Foto: YouTube) Žurnal24 main
Pevka Katy Perry je s svojim novim videospotom za pesem E.T. razburila številne oboževalce Lady Gaga.

Nova skladba Katy Perry z vesoljskim naslovom E.T. je namreč naletela na številne očitke, saj oboževalci Lady Gaga menijo, da Katy kopira njen stil. Slednja je namreč posnela videospot v stilu kontroverzne pevke, ki si je podobno tematiko izbrala za svoj videospot Born This Way.

"Videospot Katy Perry me preveč spominja na Lady Gaga," je zapisal nekdo na Twitterju. "Katy Perry se spreminja v Lady Gaga. Sovražim ta video," je zapisala neka druga oboževalka. Nekateri so šli tako daleč, da so najnovejši izdelek Katy Perry označili za "najbolj neumno stvar, ki so jo kdajkoli videli" in Katy sporočili, naj neha kopirati njihovo vzornico.

Čeprav je večina Katyjin videospot kritizirala, pa se je našlo tudi nekaj njenih zvestih oboževalcev, ki pravijo, da je pevkin videospot veliko boljši od tistega, ki ga je posnela Lady Gaga. "Ta videospot je nekaj, česar se Lady Gaga očitno nikoli ne bi spomnila," pravi ena od Katyjinih oboževalk.

Sami presodite, katera se je bolje izkazala.




Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.