Katy Perry ponujajo 2,3 milijona evrov

Foto: EPA
Foto: EPA
Ameriški pevki Katy Perry so ponudili 2,3 milijona evrov, če bo napisala knjigo, v kateri bo razkrila vse pikantne podrobnosti o svojem zakonu z Russellom Brandom.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko sta Katy Perry in Russell Brand decembra lani šokirala javnost z novico, da se po 14 mesecih zakona ločujeta, še vedno nista spregovorila o pravih razlogih za razhod. Russell je sicer namigoval, da bo o Katy napisal knjigo, a morda ga bo 27-letna pevka pri tem prehitela. Če bo sprejela mamljivo ponudbo, seveda. Kar tri založbe ji namreč ponujajo zajeten kupček denarja v zameno za pikantne podrobnosti iz njunega razmerja.

"Ko je bilo med njima vse v redu, Katy ni mogla nehati govoriti o Russellu. Po razhodu pa niti besede. Nobeden od njiju noče razkriti ničesar, kar je za založnike še bolj zanimivo," je povedal neimenovani vir. Kaj o mamljivi ponudbi meni Katy, še ni znano, a glede na to, da je samo lani zaslužila več kot 40 milijonov evrov, bo najverjetneje lahko živela tudi brez teh dveh milijonov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.