Magazin > VIP
25 ogledov

Katy Perry ponujajo 2,3 milijona evrov

Katy Perry EPA
Ameriški pevki Katy Perry so ponudili 2,3 milijona evrov, če bo napisala knjigo, v kateri bo razkrila vse pikantne podrobnosti o svojem zakonu z Russellom Brandom.

Po tem, ko sta Katy Perry in Russell Brand decembra lani šokirala javnost z novico, da se po 14 mesecih zakona ločujeta, še vedno nista spregovorila o pravih razlogih za razhod. Russell je sicer namigoval, da bo o Katy napisal knjigo, a morda ga bo 27-letna pevka pri tem prehitela. Če bo sprejela mamljivo ponudbo, seveda. Kar tri založbe ji namreč ponujajo zajeten kupček denarja v zameno za pikantne podrobnosti iz njunega razmerja.

"Ko je bilo med njima vse v redu, Katy ni mogla nehati govoriti o Russellu. Po razhodu pa niti besede. Nobeden od njiju noče razkriti ničesar, kar je za založnike še bolj zanimivo," je povedal neimenovani vir. Kaj o mamljivi ponudbi meni Katy, še ni znano, a glede na to, da je samo lani zaslužila več kot 40 milijonov evrov, bo najverjetneje lahko živela tudi brez teh dveh milijonov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.