Katy pričakuje klic Daniela Radcliffa

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralec Daniel Radcliffe je zaljubljen v pevko Katy Perry.
Oglej si celoten članek

Foto: FameFlynet Pictures Daniel Radcliffe Britanski igralec Daniel Radcliffe je v pogovorni oddaji Ellen DeGeneres izdal, da se je zagledal v pevko Katy Perry. Ta je sicer trenutno v razmerju s pevcem Johnom Mayerjem, kar pa ne pomeni, da je Daniel ne sme poklicati. "Saj nisva v tretjem razredu. Pokliči me, Daniel. Ne bodi sramežljiv. Poskrbi, da bodo tvoji ljudje stopili v stik z mojimi," se je na novico odzvala Katy, a dodala, da je več kot prijateljstvo ne zanima. "Nič romantičnega se ne bo zgodilo. Želim ga bolje spoznati. Morda pa postaneva dobra prijatelja."

Štiriindvajsetletni igralec je v pevko sicer zaljubljen že nekaj časa. Ko sta bila nekoč skupaj na neki prireditvi, ni upal pristopiti do nje, je še izdal v pogovorni oddaji. "Razmišljal sem, ali naj jo pozdravim. Premislil sem si. Verjetno bi me zamenjala za kakšnega najstniškega oboževalca. Odšel bi osramočen," je povedal 24-letnik.

Ali Katy ve, kaj zamuja? Dane DeHaan je z Danielom v filmu Kill Your Darlings posnel vroč prizor in izdal, da se igralec odlično poljublja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.