Magazin > VIP
55 ogledov

Katy pričakuje klic Daniela Radcliffa

Katy Perry John Mayer FameFlynet
Igralec Daniel Radcliffe je zaljubljen v pevko Katy Perry.

Daniel Radcliffe | Avtor: FameFlynet Pictures FameFlynet Pictures
Britanski igralec Daniel Radcliffe je v pogovorni oddaji Ellen DeGeneres izdal, da se je zagledal v pevko Katy Perry. Ta je sicer trenutno v razmerju s pevcem Johnom Mayerjem, kar pa ne pomeni, da je Daniel ne sme poklicati. "Saj nisva v tretjem razredu. Pokliči me, Daniel. Ne bodi sramežljiv. Poskrbi, da bodo tvoji ljudje stopili v stik z mojimi," se je na novico odzvala Katy, a dodala, da je več kot prijateljstvo ne zanima. "Nič romantičnega se ne bo zgodilo. Želim ga bolje spoznati. Morda pa postaneva dobra prijatelja."

Štiriindvajsetletni igralec je v pevko sicer zaljubljen že nekaj časa. Ko sta bila nekoč skupaj na neki prireditvi, ni upal pristopiti do nje, je še izdal v pogovorni oddaji. "Razmišljal sem, ali naj jo pozdravim. Premislil sem si. Verjetno bi me zamenjala za kakšnega najstniškega oboževalca. Odšel bi osramočen," je povedal 24-letnik.

Ali Katy ve, kaj zamuja? Dane DeHaan je z Danielom v filmu Kill Your Darlings posnel vroč prizor in izdal, da se igralec odlično poljublja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.