Katy rada šokira starše

Foto: Žurnal24 Katy se še vedno upira svojim staršem. (Foto: Reuters)
Pevka Katy Perry je priznala, da je v otroštvu ves čas nasprotovala staršem, ki so se bali, da bi "jo vzgojili v pocestnico".
Oglej si celoten članek

Katy Perry je ves čas nasprotovala svojim staršem, ki spoštujejo krščanske vrednote, in preizkušala, do kod seže njihovo razumevanje. Katy pravi, da še danes rada razburja svoje starše. "Nikoli mi niso pustili gledati Smrkcev, mami se je zdela Smrketa kot nekakšna pocestnica. Zdaj pa bom jaz igrala Smrketo" je povedala Katy, ki bo v prihajajočem filmu o Smrkcih posodila glas Smrketi. "Nisem gledala niti ene epizode Smrkcev, saj mi niso dovolili. A zelo sem vesela, da bom lahko sodelovala pri snemanju," je povedala.

"Poklicala sem mamo in ji dejala: 'Veš kaj, Smrketa bom'. Bilo je tako kot takrat, ko sem jo poklicala in ji dejala: 'Ugani to. Poljubila sem dekle'. Ali ko sem ji dejala, da bom gola v videospotu," pravi Katy, ki očitno rada šokira svoje starše.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.